Regresjonsterapi

Vi tilbyr regresjonsterapi basert på Rune Amundsens teorier om tidligere liv og den innvirkning opplevelser i tidligere liv kan ha på deg i dag.
Regresjonsterapi kan også brukes på opplevelser/ traumer opplevd i ditt nåværende liv. Metoden er inngående beskrevet i to-binds verket Regression Therapy, A Handbbok for Professionals av Winafred Blake Lukas. Rune Amundsen gir også en meget god beskrivelse av prosessen i sin bok Livets magiske vev (anbefales). Her er vekten lagt på klientenes egne opplevelser under terapien.
Kontakt Norveig på 454 10 815 eller norveig@gleden.net
KURS MED RUNE AMUNDSEN
Regresjonstimer, kurs og foredrag med Rune Amundsen i Trondheim 1. til 6. april og 20. til 25. mai 2008.

Ta kontakt på e-post eller telefon 980 85 488 vedrørende tid, sted og pris.

Leveringsbetingelser for salgsprodukter:
Gleden kan levere sine produkter (gjelder ikke terapi) på døren mot kontant betaling/forskudd i Trondheims-området. Ellers som ordinær oppkravspakke i posten. Fraktfritt mot forskudd.
[Tilbake til toppen]
Granderteknologi - foredling av vann
Grander-teknologi - for deg som bruker vann!
Vi tilbyr også vannvitaliseringsutstyr basert på Johann Grander sin lange forskning rundt temaet vann. Med sine forbløffende resultater er dette absolutt teknologi for framtiden. Med en enkel montering på din hovedvannlednning får du vann med utrolige egenskaper.
Finnes også som bærbart utstyr, såkalt Grander-penn, og for montering på dusjarmatur og hageslange.

Dette er Grander-teknologi:
Oppfunnet av østerrikeren Johann Grander tidlig på 1980-tallet. Har siden gått sin seiersgang kloden over. Bygger på lite kjente egenskaper hos vann. Vann er en informasjonsbærer (velkjent blant homeopater). Gjennom ugunstige miljøpåvirkninger endres selve vannstrukturen, vannet blir "slitt". Bakteriologiske tester viser klumpet og uryddig struktur (vist av forsker Horst Felsch). Ved hjelp av Grander-teknologi gjenskapes den opprinnelige strukturen. Vannet strømmer da kun forbi eller gjennom Grander-enheten. Det filtreres ikke. Ingenting tilsettes eller fjernes. Kunder som får sammenligne "slitt" vann med Granderbehandlet vann, bruker ord som rundere, bløtere og lettere å drikke. Dette er bare noen av egenskapene som endres. Forskning har vist at dette har stor betydning også for bruk av vann i industri, skipsfart, landbruk og gartnerier for å nevne noe.

Eksempel på bruksområder:
Gartneri (kan redusere behov for medisinering,kan gi friskere planter)
Båter/ skip (forlenger holdbarheten og forbedrer smak på drikkevann)
Landbruk (kan gi bedre dyrehelse og høyere avkastning)
Svømmehaller (reduserer negative effekter av klorbruk)
SPA (gir mykere og mer behagelig badevann)
Bilvaskemaskiner (kan gi redusert behov for vaskemidler)
Bakeri (reduserer behov for hevemidler og tilsettingstoffer, bedrer holdbarhet)
Fiskeindustri (dokumentert bedre holdbarhet på feks torskefilet iht undersøkelse fra Næringsmiddeltilsynet i Ålesund)
Restauranter og kafeer (bedrer smak og holdbarhet på næringsmidler)
Industri generelt (minsker behov for vedlikehold og rengjøring, reduserer tendens til belegg på rør etc)

Mange sier at når det høres for godt ut til å være sant, er det som regel ikke sant. Ett unntak er Granderutstyr, det er for godt, men altså sant.

Vi gir 3 måneders pengene-tilbake-garanti, ingen spørsmål.
Øvrig garanti 3-5 år. Levetid: Over 30 år

Sagt om vann:
"Vannet er et vennlig element. For de som er kjent med det, og vet å behandle det"
L. W. von Goethe

"Water is not simply about H2O. No matter how natural or pure the water you drink, without a pure soul, it will not taste good"
Masaru Emoto i boken "The Hidden Messages in Water"

"Wasser ist eine cosmische sache" (Vann er et kosmisk anliggende)
Johann Grander


Våre mest solgte produkter:
Grander energistav/ Granderpenn (for glass, mugger, kopper etc)
[Les mer her]
Fleksibel enhet
(for dusj, hageslange etc).
[Les mer her]
1-toms Granderenhet påkoblet hovedvannledningen.
[Les mer her]


Gleden anbefaler:
Granders Blå, spesialbehandlet kildevann fra Østerrike.
Dette er sannsynligvis verdens beste vann og skal kun nytes i meget små mengder om gangen.
[Tilbake til toppen]
Effektive mikroorganismer - kosttilskudd for mennesker, dyr og planter
Fra Biosa Norge fører vi:
Vita Biosa:
Effektive mikroorganismer fermentert med økologiske urter i Grander-vann. Har vist seg effektiv mot mage-tarmproblemer. Inneholder store mengder antioksidanter. Et meget populært produkt, kjent fra ukeblader og aviser.

Spiret Bygg:
En unik måltidserstatning/ kosttilskudd. Består av økologisk spiret bygg tilsatt litt soya og naturlig fruktose. Med en spesiell spiringsteknologi aktiviseres enzymer og næringselementer i det økologiske bygget.
Sammensetning og virkemåte kan sammenlignes med morsmelk. Proteininnholdet er hele 30%, mer for pengene i forhold til de fleste andre proteinprodukter på markedet. Gir deg energi som varer uten at du får bratt stigning eller fall i blodsukkerverdien.
Velegnet for alle som trenger å komme til krefter etter sykdom, har dårlig appetitt eller som tilskudd ved trening.

Animal Biosa:
Som Vita Biosa, men tilpasset dyrehold. Moderne for, bruk av antibiotika og stress endrer dyrs tarmflora slik at forråtnelsesbakterier og andre uønskede mikroorganismer danner tarmgifter. Animal Biosa inneholder høye konsentrasjoner av naturlige og ønskede laktobakterier. Tilsettes i for eller drikkevann. Etter kort tid er tarmfloraen normalisert. Skal aktiveres før bruk. Ta kontakt vedrørende bruk og dosering.

Terra Biosa:
For hage og landbruk. EM gjæret sammen med økologiske urter spesielt utvalgt for å stimulere planters vekst og motstandskraft. Gir sunne, kraftige planter uten bruk av plantevernmidler. Brukt i landbruk (godkjent driftsmiddel) bidrar det til styrket dyrehelse og vesentlig lavere forbruk (eller bortfall) av kunstgjødsel og plantevernmidler.
Produktene fra Biosa Norge AS er utviklet av Bent Madsen, en dansk forsker og terapeut med lang erfaring i forskningsarbeid på det vitale. Vita Biosa har gått sin seiersgang både i inn og i utland. Med en unik blanding av aktive mikroorganismer og virksomme urter, oppnås en sterkt rensende effekt på den menneskelige organisme.

Dette er Effektive mikroorganismer (EM)
Oppdaget av professor Teruo Higa fra Japan. Består av naturlig forekommende laktobakterier, fotosyntesebakterier, gjær mm.
Mikroorganismene understøtter hverandre og overalt hvor de brukes vil de være med på å bygge opp liv, omsette organsik materiale, samt hemme sykdommer og øke motstandskraften hos mennesker, dyr og planter.

Felles for Vita Biosa, Terra Biosa og Animal Biosa: Produsert med Grander-teknologi.

Biosa Norges produkter
- for deg som ganske enkelt
tenker økologisk!


Alle kosttilskudd/urtekurer levert av Gleden er selvfølgelig av godkjent økologisk kvalitet.
[Tilbake til toppen]
Urtekurer fra Stangeland Urteprodukter
Kurene er utarbeidet av Torleif Stangeland etter mange års arbeid med aura-analyse. Ifølge Torleif Stangeland fører moderne livsstil til en mangel på vitalstoffer. Gjennom lengre tids bruk av Basis-te fra Stangeland kan disse vitalstoffene bli tilbakeført, og kroppen kan gjenvinne sin sunnhet. Tilleggs-teer finnes også.
Coaching
Nyhet! Nå kan du også få coaching hos Gleden.
Coaching er en metode for å hjelpe deg til å komme på sporet av hva du virkelig vil med livet ditt. Gjennom en inspirerende prosess utvikles mål, langsiktige som kortsiktige. Coachens oppgave er å passe på at du når
målene gjennom å følge deg opp underveis. En coachingløp varer gjerne mellom et halvt og ett år. Ta kontakt på ivar@gleden.net for nærmere informasjon, avtale og priser.
[Tilbake til toppen]